Rensning af løse tæpper

fra 400kr

Kontakt os, hvis du ønsker en fast pris på tæpperens

Navn

E-mail

Besked

RenseGruppen

TÆPPERENS - GIV DINE TÆPPER NYT LIV

Pletter er uundgåeligt at undgå at få på sine gulvtæpper og møbler, når de anvendes. Men i stedet for at købe nye tæpper, så er det oftest meget billigere, at få det renset og imprægneret.

Rense-Gruppen er specialiseret sig indenfor rensning af tæpper og møbler ved både private, erhvervs- og institutioner kunder. Vi renser med professionelt renseudstyr. Hvor vi renser tæpperne i dybden og fjerne gamle kaffe, rødvin og skjold pletter og diverse snavs fra tæpperne og samtidigt giver det et bedre indeklima.

Vi har flere forskellige fremgangsmåder, når vi renser tæpper afhængig hvilken type tæppe der skal renses. Derfor anbefaler vi altid at få en professionel vejledning fra en af vores tæppe-konsulenter. Vi kan nemlig tilbyde rensning med sæbe eller kulsyre med tilhørende imprægnering.

RENSE-GRUPPEN
RENSE-GRUPPEN

RENS AF LØSE TÆPPER - AFLEVERING/AFHENTNING

Rense-Gruppen kan også rense løse tæpper, alt lige fra ægte tæpper, langhåret tæpper til små tæpper og løse tæpper. Vi fjerne alt ligefra kaffepletter på tæppe til rødvinspletter m.m. Rengøringen af tæpperne klares i løbet af nogle dage, så de klar til afhentning igen.

Hvis du ønsker afhentning og levering af løse tæpper efter rensning, så kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Benyt menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller e-mail, alt efter hvad du ønsker!

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

Rense-Gruppen ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Rense-Gruppen ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Ring til os på 42 59 00 29