Kontakt os, hvis du ønsker en fast pris på graffitirens

Navn

E-mail

Besked

RenseGruppen

GRAFFITI RENS

Graffiti er og bliver rigtig træls for mange mennesker og ofte er det noget der sker igen og igen! Det kan skabe stor skade på murværket hvis det ikke fjernes!

Graffiti skal fjernes hurtigt og nænsomt og med de rigtige midler og det rigtige udstyr. Hvis ikke det gøres rigtigt, så kan det skabe varige skader på murværket.

HELE LANDET

Vi udfører graffiti rens i hele Danmark, så lige meget hvor dit problem er, så ring endelig til os! Kundens tilfredshed er det vigtigste for os.

Lige fra det tidspunkt hvor I ringer til arbejdet er udført, der er kvalitet og kunde tilfredshed i højsædet hos os.

SPECIALISTER I GRAFFITI RENS

Specialist er et stort ord, men det er netop lige nøjagtigt hvad vi er, i graffitirens. Vi er indehavere af mange års erfaring indenfor området og derfor kan vi hjælpe dig, lige meget hvor problemet er opstået.

Vi fjerner graffiti på alle slags overflader og vi har Danmarks bedste pris herpå!

Vi har ingen kørselstillæg, så om det er i København, Esbjerg eller Aalborg, så får manden samme gode pris ved os!

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

Rense-Gruppen ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Rense-Gruppen ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Ring til os på 42 59 00 29