Pris på fliserens

29kr/m2

Kontakt os, hvis du ønsker en fast pris på fliserens

Navn

E-mail

Besked

RenseGruppen

FLISERENS - FLOTTE FLISER OG TRÆTERRASSE

Alger på fliser er uundgåeligt og kan være skadeligt for dine fliser, og derfor er en fliserens ofte nødvendigt imod flisepest.

Rense-Gruppen udfører fliserens og algebekæmpelser på fliser i hele landet både ved private og erhvervskunder. Vi renser med professionelt udstyr til rensning af fliser hvor vi fjerner flisepest, alger, skidt og snavs fra flisernes overflade. Efter fliserensen påfører vi et miljøgodkendt algemiddel til at holde alger og flisepest væk fra fliserne.

fliserens
Flise rensFlise rens

HVORFOR? DERFOR!

Efter en fliserens anbefaler vi at få pålagt en ny imprægnering. En fliserens går ind og fjerner den øverste beskyttelses belægning der er i flisen og den bliver derfor helt ”åben” når vi er færdige med vores arbejde. En imprægnering går ind og giver fliserne en ny beskyttelse og det er noget, som vi giver 10 års garanti på, hvis man får foretaget et årligt vedligehold i form af en algebehandling.

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rensning af fliser hos jer eller en af vores andre ydelser, så tag endelig kontakt. Vi kommer ligeledes ud til dig for en opmåling og en vurdering af din opgave, for at kunne give det bedst mulige tilbud på opgaven!

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

Rense-Gruppen ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Rense-Gruppen ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Ring til os på 42 59 00 29

BRONZE

Indhold

Rensning af fliser

29kr/m2

*inkl. moms

SØLV

Indhold

Rensning af fliser
Imprægnering

55kr/m2

*inkl. moms

GULD

Indhold

Rensning af fliser
Imprægnering
Fugesand

60kr/m2

*inkl. moms