facaderensRense-Gruppen

Professionel Facaderens - 100% Tilfredsstillende Resultat!

Facaderens

Ring Email Kontakt os
facaderensRense-Gruppen

Professionel Facaderens - 100% Tilfredsstillende Resultat!

Facaderens

FACADERENS - VÆK MED ALGER, SKIDT OG SNAVS

Facader er ofte udsat for alger, skidt og mos specielt fra nord siden. I Danmark har alger nemlig gode betingelser for at vokse pga. det danske vejrforholdene.

Hos Rense-Gruppen er vi specialister i facaderens, lige fra aluminium til almindeligt murstenværk. Vi renser i hele landet og vores kunder er lige fra private til større erhvervsopgaver.

Miljøgodkendt Facaderens!

Inden vi påbegynder facaderensen, påfører vi et miljø godkendt bekæmpelsesmiddel, som går ind og opløser alger, mos, skidt og snavs fra facaden og herefter renser vi facaden skånsomt og miljø rigtigt, så vi undgår at ødelægge belægningen eller malingen fra facaden.

Ring Email

Kontakt os

facaderens
FacaderensFacaderens

RENS AF FACADE

Vi anbefaler efter en facade rens at få pålagt en imprægnering på facaden, så det kan hjælpe med at holde alger, skidt og snavs væk i flere år frem i tiden. Vi giver 10 årsgaranti på vores imprægnering til facader

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en rensning af din facade hos jer eller en af vores andre ydelser, så tag endelig kontakt. Vi kommer ligeledes ud til dig for en opmåling og en vurdering af din opgave, for at kunne give det bedst mulige tilbud på opgaven!

I menuen under fanen ”kontakt” findes vores kontakt informationer. Der kan også udfyldes en kontakt formular og så kontakter vi dig pr. telefon eller email, alt efter hvad du ønsker!

EKSPERTER I RENS - MANGE ÅRS ERFARING

Rense-Gruppen ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver for alle, lige fra privatpersoner til erhverv og offentlige organisationer og boligforeninger, i hele landet. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Rense-Gruppen ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

Ring til os på 42 59 00 29

BRONZE

Indhold

Algebehandling af facade

3,5kr/m2

*inkl. moms
(Minimumspris 700,-)

SØLV

Indhold

Rensning af facade

 

39kr/m2

*inkl. moms

GULD

Indhold

Rensning af facade
Imprægnering

55kr/m2

*inkl. moms