Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser til erhverv

Navn

E-mail

Besked

RENSE-GRUPPEN ER din FORETRUKNE ERHVERVS-RENSEPARTNER

Rense-Gruppen ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af både indendørs og udendørs elementer, som fx. tæpper, møbler, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver i hele landet, for erhverv, industri, offentlige organisationer og boligforeninger m.m. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Vi tilbyder følgende til erhverv:

Vi er specialiseret i fliserens og benytter kun professionelt udstyr, som renser fliserne skånsomt og miljø rigtigt og undgår at beskadige flisernes oprindelige belægning.
Vores renser er special uddannet indenfor rensning af fliser m.m. og vi kører en stram egenkontrol efter hver opgave, da kvaliteten er i højsædet hos os. Vi er et landsdækkende firma og renser for erhvervskunder i hele landet.
Efter en fliserens tilbyder vi pålægning af vores egen imprægnering, som er med til at forlænge levetiden på fliserne og gør at alger og mos har svært ved at trænge ned i fliserne. Samt pålægning af nyt ukrudtshæmmende fugesand.

Vi giver 10 års garanti på vores imprægnering.

Flise rens

Rense-Gruppen udfører professionel algebehandling af tag. Vores produkt er miljø godkendt og kan anvendes på alle typer tage – lige fra betonsten, eternit, skifer, teglsten og tagpap-tage.

Effektiv algefjernelse i hele landet

Algerne gror over hele Danmark, og om du bor på Sjælland, Fyn eller Jylland, så er vi klar til at komme forbi dig, og hjælpe dig i din kamp imod algerne.
Vi anbefaler at du for algebehandlet dit tag hvert år, så levetiden af tagen bliver forlænget og undgår frostspringerne i tagplader.

Tagrens

Hos Rense-Gruppen udfører vi facaderens og algebehandling af facader for erhvervskunder, hvor vores absolutte fokus er kvalitet.
Når vi har renset facaden, sprøjter vi den med miljø godkendte produkter, som dræber rødderne på alger, mos, svamp og andet, som sidder i facaden.

Imprægnering

Vi benytter en godkendt imprægnering som har 10 års garanti.

Vi anbefaler en imprægnering efter vi har renset og algebehandlet facaden. En imprægnering afviser vandet, hvilket gør at levetiden på facaden forlænges, da alger og mos afvises og derfor ikke kan slå rødder.

Facaderens

Har du brug for en effektiv tæpperensning af dine tæpper. Hos Rense-Gruppen er vi eksperter inden for tæpperens af alle typer.

Vi anvender kun godkendte produkter til vores arbejde og du og dine tæpper er derfor sikre på, at få den mest skånsomme behandling.

Vi har specialister, som ikke laver meget andet i hverdagen, så derfor er det din garanti for et rigtig godt arbejde. Vi renser samtidig på den mest skånsomme måde på markedet, hvor vi kun bruger begrænset med væske, så tæpperne ikke får mulighed for at danne skimmel mv. som det ellers kan ske, hvis tæppet er vådt i længere tid.

rens af tæpper

Er dine møbler beskidte eller kommet diverse pletter på med tiden, så er løsningen ofte billigst og mest effektivt at med en møbelrens i stedet for at købe nye møbler.

Vi anvender kun godkendte produkter til vores arbejde og du og dine stole, sofaer og andre møbler er derfor sikre på, at få den mest skånsomme behandling.

Fjerne pletter

Vi har stor erfaring i at fjerne pletter fra møbler og sofaer lige fra rødvinspletter til kaffepletter. Vi er flere forskellige metoder til at fjerne pletterne på som samtidigt er miljø og allergi venligt og giver et bedre indeklima.

RenseGruppen

Hvem er Rense-Gruppen

Rense-Gruppen ApS er et landsdækkende rensefirma med speciale i rensning af tæpper, fliser og facader.

Vi udfører renseopgaver i hele landet, for erhverv, industri, offentlige organisationer og boligforeninger m.m. Vi satser på kvalitet hele vejen igennem og bygger vores virksomhed på et godt håndværk og tilfredse kunder.

Rense-Gruppen ApS besidder mange dygtige og kompetente medarbejdere, som er klar til at hjælpe med at finde den bedste løsning til dig.

RenseGruppen
Ønsker du at få en konsulent på besøg?

Ring til os på 42 59 00 29 eller
kontakt os via kontaktformularen nedenunder.

Udfyld formularen og bliv kontaktet

Navn

Adresse

Postnummer

Telefon

E-mail

Besked